Blog

Way In Building & Civil Construction

Resetarea la central Viessmann Vitodens 050 reprezinta anularea tuturor mesajelor de eroare. Aceasta se efectueaza apasand simultan butoanele MODE si OK timp de trei secunde. In cazul in care dupa repornirea centralei termice mesajele de eroare persista, apelati la echipa noastra de service autorizata Iscir. Al doilea mod de resetare a unei central Viessmann este inchiderea aparatelor prin apasarea butoanelor 0 si 1. Aceasta metoda nu anuleaza toate erorile de functionare, ci doar o parte dintre ele.

Cod de eroare F2 la central Viessmann Vitodens 050
Eroarea F2 poate semnala lipsa apei in aparat sau lipsa de presiune. Verificati nivelul de umplere a instalatiei si functionarea pompei de circulatie. Lipsa de presiune poate fi si un semn ca trebuie sa aerisiti instalatia termica. Dupa efectuarea verificarilor, incercati resetarea centralei termice Viessmann Vitodens 050 prin metoda descrisa mai sus.

Cod de eroare F5 la centrala termica Viessmann
In cazul in care va apare codul de avarie F5 la centrala Viessmann, indiferent de model, aceasta va semnaliza ca nu porneste ventilatorul. Sunt cateva cause care pot determina nefunctionarea acestei component: placa de baza este defecta. Cabluri intrerupte care alimenteaza ventilatorul sau acesta este blocat.

Resetare centrala Viessmann la code de eroare F4
La codul de eroare F4, o centrala Viessmann se comporta ca si cand nu ar exista gaz la arzator. Cea mai probabila cauza poate fi electrovalva inchisa sau este o problema de la furnizorul de gaze. Verificati cele doua ipoteze si dupa deschiderea electrovalvei si resetati central termica dupa metoda de mai sus.

Codurile de avarie pe care le-am descries mai sus sunt valabile pentru toate modelele de centrale Viessmann . Orice problema care persista sau care se declanseza incusiv dupa resetarea centralei, necesita interventia personalului autorizat.

LEAVE A COMMENT

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Call Now Button