Blog

Way In Building & Civil Construction

Va prezentam mai jos cateva defectiuni ale centralelor Junkers Bosch care sunt afisate pe display. Astfel, eroarea A2 a centralei sesizeaza faptul ca limitatorul de temperatura a gazelor arse s-a declansat. In acest caz, producatorul centralelor termice recomanda chemarea personalului tehnic autorizat in service centrale.
Eroarea A7 corespunde unei defectiuni a sondei temperature apa calda menajera. Codul de eroare A9 sesizeaza montarea incorecta a senzorului de temperatura pentru apa calda. Eroarea B3 semnalizeaza declansarea senzorului pentru retentia de condens. Codul de eroare C6 sesizeaza faptul ca ventilatorul nu mai functioneaza. In cazul aparitiei avariilor mentionate mai sus, producatorul centralelor Junkers Bosch recomanda chemarea personalului tehnic autorizat in reparatii centrale termice.

Codul C8 va informeaza asupra faptului ca turatia suflantei este prea mica.  Eroarea CE arata o crestere rapida a temperaturii. Codul de avarie D7  indica defectiunea vanei de gaz. Eroarea E2 informeaza asupra  defectiunii senzorului pentru temperature tur. E9 este cea care indica faptul ca limitatorul de temperatura al blocului de caldura s-a declansat. Se recomanda chemarea unui instalator sau tehnician autorizat in service centrale.  Erorile EA, F7 si FA se refera la  flacara centralei.

Atunci cand apar probleme cu placa electronica a centralei Junkers Bosch, aveti doua solutii de rezolvare a problemei. Una dintre ele, cea mai costisitoare, ar fi sa cumparati o placa noua pe care sa o monteze un tehnician autorizat in reparatii centrale Junkers Bosch. Alta solutie ar fi repararea placii electronice de catre un electronist. 

LEAVE A COMMENT

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Call Now Button