Revizii Centrale Gaz face parte din compania internationala Thomas Global Work, lider mondial in domeniul confortului termic. In anul 1960, Thomas Ford, nepotul omului de afaceri Henry Ford, infiinteaza compania Thomas Global Work. Aceasta cunoaste o ascensiune rapida, iar in 1980 isi consolideaza pozitia pe piata de incalzire a apei si incepe productia de centrale termice. Odata cu lansarea in China si Rusia, incepe evolutia Thomas Global Work catre un brand global. Din anul 2 000, se dezvolta si se lanseaza cu succes noul model de pompa de caldura care marcheaza intrarea in era tehnologiei inovatoare. Cresterea globala continua prin extinderea din America pana in Asia. Astfel, Thomas Global Work- www.thomasglobalwork.com este lider mondial in implementarea tehnologiilor de ultima ora pentru a avea o casa inteligenta si a beneficia de tot confortul.

Serviciile companiei noastre, Thomas Global Work sunt prezente acum si in Romania, astfel ca beneficiati de experienta noastra in domeniul service-ului de centrale termice si al instalatiilor de gaz. Am deschis filiale Service Centrale Gaz in marile orase din tara:

– service/ reparatii centrale termice/ instalatii gaz Bucuresti, Constanta, Brasov, Iasi, Cluj, Sibiu, Piatra Neamt, Galati.

Periodic, inginerii de service centrale si proiectare instalatii gaz iau parte la cursuri organizate in tari precum Germania, italia, Japonia sau China, pentru a fi in pas cu tehnologia in continua schimbare.
Compania noastra, cu personal autorizat si experienta in plan international, va ofera urmatoarele servicii:

Verificarea/revizia la 2 ani a centralei termice pe gaz

Verificarea tehnica periodica a instalatiei de utilizare a gazelor- la 2 ani /revizia tehnica periodica a instalatiilor de utilizare a gazelor- la 10 ani
Verificarea tehnica periodica (cunoscuta si ca autorizarea ISCIR a centralei termice). Autorizarea ISCIR este obligatorie o dată la 2 ani, conform legislatiei in vigoare.

Verificările tehnice periodice constau în:

verificarea integrităţii aparatului şi a menţinerii condiţiilor iniţiale de instalare;
activitaţi de curaţare a aparatului, dacă este necesar;
reglarea presiunii centralei
verificarea şi reglarea instalaţiei de ardere în scopul realizării unei arderi complete, cu eficienţa indicată de producător;
analiza gazelor arse şi verificarea încadrării valorilor în limitele admise;
verificarea funcţionării corecte a dispozitivelor de control, reglare şi siguranţă;
efectuarea verificărilor aplicabile în conformitate cu condiţiile tehnice prevazute în livretul aparatului, precum şi în instrucţiunile producătorului.

Verificarea tehnică periodica a instalației de utilizare a gazelor naturale se realizează:

• periodic, la maximum 2 ani;
• la cererea clientului final.

Revizia tehnică periodica a instalaţiilor de utilizare a gazelor naturale se realizează:

• periodic, la maximum 10 ani;
• după întreruperea utilizării instalaţiei de utilizare pentru o perioadă de timp mai mare de 6 luni;
• după orice eveniment care ar fi putut afecta instalaţia de utilizare;
• la cererea clientului final.

Dispunem de personal autorizat in reparatii/service centrale termice, cu program non-stop!

Mentionam cateva din beneficiile pe care le obtineti apeland la serviciile noastre :

– oferim garantie pentru orice lucrare executata, precum si piese originale
– venim la orice ora aveti nevoie de noi
-nu va abandonam la greu indiferent de anotimp, zi din saptamana, sarbatoare religioasa sau nationala. Suntem alaturi de dvs cu un program NON-STOP.

Clientii nostri beneficiaza de interventii prompte, la orice ora din zi sau noapte pentru urmatoarele modele de centrale: Ariston, Bosch, Buderus, Baxi, Beretta, Vaillant, Viessmann, Saunier Duval, De Dietrich, Ferroli, Immergas, Junkers, Motan, Romstal, Protherm, Westen, Lamborghini, Sylber.

Servicii:

Iti evaluam centrala termica, iti spunem daca trebuie schimbate anumite piese sau daca este necesara inlocuirea centralei. Iti spunem de la inceput cat costa interventia.

Oferim garantie pentru toate reparatiile pe care le efectuam si asiguram piese originale de la distribuitori pentru centralele termice de apartament, inclusiv pentru cele in condensare.

Reparam placi electronice.

Realizam curatarea chimica a centralei – 369 ron.

Montam centrale pe combustibil solid: cocs, lemn, peleti.

Oferim consultanta gratuita privind achizitionarea unei centrale de la marile magazine precum Dedeman, Praktiker, Bricostore, Bavaria, Baumax, Emag.

Aveti o centrala termica si vi se pare ca consuma mult gaz? Pentru a reduce din costuri se poate instala un termostat ambiental. De asemenea, se pot face anumite reglaje autorizate de producator, obtinandu-se astfel o eficienta maxima.

Probleme des intalnite !

PROBLEME DES INTALNITE LA CENTRALE TERMICE
Este nevoie sa suni la o firma de service autorizata daca:

-Centrala termica nu da caldura sau apa calda.
-Se aude un suierat in centrala
-Presiune scazuta la centrala termica
-Scurgeri si picuraturi
-Centrala termica se opreste singura de mai multe ori si afiseaza un cod de avarie
-Nu se incalzesc caloriferele
-Termostatul nu mai functioneaza.

Call Now Button